Mardin Kızıltepe Köy Çocuklarına Mont Yardımı

Bayrampaşa’da geçtiğimiz aylarda kurulan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Mardin’de bir köyde bulunan çocuklara mont hediye etti. Montları alan çocuklar İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneğine ve Bayrampaşalılara teşekkür dileklerini iletti.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi yaptığı açıklamada, “Dernek olarak bu konuda bizlere destek olan herkese ve tüm Bayrampaşalılara teşekkür ederiz..Derneğimizi ve Bayrampaşa’mızı Türkiye’nin ‘’İyilik Elçisi’’ yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Mardin Kızıltepe Köy Çocuklarına Mont Yardımı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Pledge £4,500.00 or more