İyi Kalpler Urfa Sıra Gecesi Yardım Kampanyası

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Bayrampaşa Televizyonu ve Bayrampaşa Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ”Anadolu Gecesi” kapsamında Urfa Sıra Gecesi büyük beğeni topladı.
Bayrampaşa Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Acar, AK Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Karadeniz ve Yönetimi, AK Parti Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi Recep Asilsoy, AK Parti Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Eren Eyüpoğulları, MHP Bayrampaşa Meclis Üyesi Aday Adayı Tarık Buğra Özgecan, Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Suaydın, CHP Bayrampaşa Meclis Üyesi Aday Adayı Ramis Karamanoğlu, CHP Spor Kurulu Engelliler Komisyonu Başkan Yardımcısı Kadir Kaloğlu, Bayrampaşa Kızılay Kadın Kolları temsilcisi Nurcan İslamlar ve arkadaşları, Bayrampaşa Yeşilay yönetimi, Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Tolga Güneş ve yönetimi, Şehit ve Gazi Engelli Aileleri Sağlık Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Sulu ve yönetimi , Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Aydın Korkmaz, Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve A Haber Program Yapımcısı Mevlüt Yüksel, Çamlıca Camii Fotoğrafçısı Saime Güler, Roman Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Selçik, 15 Temmuz Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği Başkanı İlknur Akşam ve yönetimi, Vizyoner Kadınlar Derneği Başkanı Gülçin Mete ve yönetimi, Bayrampaşa Yaşlılar Komisyonu Başkanı Muharrem Dindar ve yönetimi, Garanti Bankası Bayrampaşa Şubesi Müdürü Şefika hanım ve yönetimi, Hamit Kabul ve ailesi, Ardahan Açık Yazı Derneğinden  Zeki Polat, Hasan Müftüoğlu ve Soner Pullu, Big Family Garaj’dan Ali Kaptan ve yönetimi, Türkiye Kadın Motosikletçiler Kulübü Yönetimi ve Üyeleri, Bayrampaşa Spor Taraftarlar Derneği ve üyeleri, Lig Serüveni Futbol Okulu kurucusu Serkan Göcelerli ve öğrencileri katıldı.

ADEM DİŞÇİ: AMACIMIZ GENÇLERİMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK
Gecede bir konuşma yapan İyi Kalpler Derneği Başkanı Adem Dişçi, “Yeni kurulan derneğimizin asıl amacı; çocuklara ve gençlere destek olmaktır. Dünyadaki en masum bireyler çocuklarımızdır ve onların iyi bir ortamda yetişmesi daha iyi eğitim alması bizim asıl amacımız ve görevimizdir. Maalesef ki bulunduğumuz yüzyılda çocuklarımız kötü alışkanlıkları örnek alabilmekte ve gençliğimizin geleceğimizin yok olmasına sebebiyet vermektedir. Dernek olarak bizler gençlerimizi sanata , tiyatroya , bilime ve teknolojiye yönlendirme görevini üstlenmenin yanı sıra küçük çocuklarımızın hayallerini ve ihtiyaçlarını karşılama amacını kendimize görev edindik. İnşallah iyi kalplerimizle tüm Bayrampaşa’mızdaki iyi kalpli vatandaşlarımızla birlikte Türkiye’nin her bölgesindeki çocuklarımıza, gençlerimize iyilik götüreceğiz ve Bayrampaşa’mızı Türkiye’nin İyilik Elçisi haline getireceğiz. İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu’na ve  projemiz için çalışan kıymetli mesai arkadaşlarıma, emeği geçen herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yapılan bu hizmetlerin ülkemize ve aziz milletimize, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

AYDINER: DERNEKLER YAPTIKLARI ÇALIŞMALARLA İLÇEMİZE DEĞER KATIYOR
Gecede bir konuşma yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de İyi Kalpler Yardımlaşma Kültür Derneği’nin düzenlediği ‘Anadolu Gecesi’ kapsamında ‘Urfa Sıra Gecesi Programı’na katılarak davetlilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bayrampaşa’nın demografik yapısında ülkemizin her yerinden insanlarımız bulunmaktadır. Bayrampaşa böylesine renkleri içerisinde barındıran bir kültür mozaği oluşturan çok önemli bir ilçedir. Bayrampaşa Belediyesi olarak ilçemizin gelişmesi, büyümesi ve daha da yaşanılabilir olması için ileri belediyecilik projeleriyle hizmet veriyoruz. Dernekler de gerek kültürlerini yaşatma gerek bölgesinde bulunan insanların birbiriyle kaynaşması açısından ve de gerekse yaptıkları projelerle Bayrampaşa’mızın değerine değer katmaktadır. Bu kapsamda ilçemizde bulunan tüm derneklerimiz ve STK’lara teşekkür ediyorum. Yeni kurulan İyi Kalpler Derneği de özellikle gençler ve çocuklara yönelik güzel ve hayırlı çalışmalar yapıyor. Kendilerine çıkmış oldukları ve iyilik yolculuğunda başarılar diliyorum. Bayrampaşa’daki iyi kalplerin büyüyerek çoğalmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

SIRA GECESİ EKİBİ İZLEYENLERİ MEST ETTİ
Gecenin sponsorluklarını Gül Urfa Aile Kebap Salonu işletmecilerinden Halil Kayatepe, Kardeşler Mehmet Usta Lahmacun ve Kebap Salonu’nun sahibi Mehmet Ali Kelleoğu, Özkaynak Müdürü Muhammer Genç, Bayrampaşa Acar Pastanesi, Bayrampaşa Zambak Şekerleme, Eyüpoğulları Grup’tan Selami Eyüpoğulları yaptı. Geceye katılanlara ana sponsor Gül Urfa Aile Kebap ve Lahmacun Salonu tarafından çiğ köfte ikram edildi.
Sunuculuğunu İlyas Çağlayan’ın yaptığı gecede sahne alan Mehmet Çimen ve Sıra arkadaşları izleyenlere unutulmaz bir sıra gecesi yaşattı. Gecede ayrıca Neşet Yüzgen Halk Oyunu Ekibi ve Lig Serüveni Halk Oyunları Ekibi bir gösteri yaptı.
Özellikle Sıra Gecesi geleneğini yeni kuşaklara taşımak için 200 yılında Mehmet Çimen ve sıra arkadaşları tarafından kurulan Sıra Gecesi ekibi, birbirinden güzel Urfa türküleriyle izleyenleri güzel bir gece yaşattı.
Gecenin sonunda Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in diğer davetlilerle birlikte halaylar çekmesi renkli görüntülere sahne oldu.

“İyi Kalpler Urfa Sıra Gecesi Yardım Kampanyası” için yorum yapan ilk kişi siz olun