İyi Kalpler Sınıfı Hacı İlbey İlköğretim Okulu

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Bayrampaşa Hacı İlbey İlkokulu’nda Otistik çocuklar İçin sınıf yaptırdı. Sınıfın tüm mobilya malzemeleri ve eğitim materyellerini alarak özel çocukların eğitimine destek sağladı.
Açılışa Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasip Turhan ve Muzaffer Bilge, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Açılış kurdelasını kesen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Okuyan nesiller yetiştirerek, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek için Hacı İlbey İlkokulu’na kurulan İyi Kalpler Sınıfı’nın Bayrampaşa’mıza ve okulumuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Aydıner, Okul Aile Birliği tarafından yaptırılan kütüphanenin de açılışını gerçekleştirdi.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi yaptığı açıklamada, açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Aydıner ve diğer yetkililere teşekkür ederek, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir ve onları yarınlara hazırlayan öğretmenlerimize,  okullarımıza her zaman elimizden gelen desteği göstermek için çalışacağız. Ufak da olsa iyilik adına yaptığımız her katkı için destekçilerimize teşekkür ediyoruz ve iyi kalpli olan herkesi bize katılmaya davet ediyoruz. Bayrampaşamızı, Türkiye’nin iyilik elçisi yapmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“İyi Kalpler Sınıfı Hacı İlbey İlköğretim Okulu” için yorum yapan ilk kişi siz olun