İyi Kalpler Derneği İftar Saatinde Metroda Su ve Kek Dağıttı.

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte İftar Saatinde yolda olan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara su ve kek dağıttı.

İftara 15 dakika kala Sağmalcılar metro durağına giden ekip iftara yetişemeyen vatandaşlara kek ve su dağıttı. Yaklaşık olarak evine geç kalan 250 kadar vatandaşa iftarlık dağıtan ekip halk tarafından teşekkürlerle karşılandı.

Dernek Başkanı Adem DİŞÇİ yaptığı açıklamada ; öncelikle içerisinde bulunduğumuz şu mübarek ayların en hayırlı günlerinden olan Kadir Gecemiz tüm İslam alemine mübarek olsun. Bizler İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak bugün burada iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza kek ve su dağıttık. Orucumuzu onlarla açarken yardımlaşmanın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bu tür aktiviteler gerçekten maneviyat yüklü ve mutluluk verici şahsım ve derneğim adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İyi Kalpler kısa bir süre içerisinde Tüm Türkiye’nin İyilik İçin Atan Kalbi olacaktır buna şüphemiz yok herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar şeklinde açıklamalarda bulundu….

Organizasyonda Bayrampaşa Özkaynak Suları Müdürü Sayın Muhammer GENÇ suları karşılarken , Bayrampaşa Mesire Alanı Sahibi Sayın Recep YILDIZ ise tüm kekleri karşıladı.

Adem Dişçi paylaştı: 31 Mayıs 2019 Cuma

“İyi Kalpler Derneği İftar Saatinde Metroda Su ve Kek Dağıttı.” için yorum yapan ilk kişi siz olun