İyi Kalpler Derneği Bayramda Yetim Çocukları Giydirdi..

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yöneticileri Bayrama iki gün kala tespit ettikleri 30 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi ve ailelere bayram alışverişi için bim hediye çeki dağıttı. Ramazan ayında yüzlerce aileye binlerce erzak dağıtan ve iftar saatinde metroda geç kalanlara kek ve su dağıtan ekip dur durak bilmeden iyilik adına çalışmaya devam ediyor. Bayrampaşa’nın göz bebeği haline gelen derneğe katılmak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor.

Bereketli bir ramazan geçiren dernek faaliyetlerine hızla devam edeceğini ve yakın zamanda İç İşleri Bakanlığına Kamu Yararına Çalışan Dernekler Statüsünde olmak için başvuracağı gündemde…

“İyi Kalpler Derneği Bayramda Yetim Çocukları Giydirdi..” için yorum yapan ilk kişi siz olun