Çocuklara Özel Oda

Kategoriler: ,

İyi Kalpler Platformu, Bayrampaşa’da ihtiyaç sahiplerine ulaşıp, evlerini tadilat ettiriyor ve özellikle çocukların isteklerini yerine getiriyor. Evlerde yapılan boya ve tadilatın yanı sıra oturma odası mobilyası ve çocuk odası mobilyaları gibi evlerinde oturacak ve çocukların yatacak yerleri olmayan ailelere imkanlar dahilinde yardım eden platform üyeleri, ellerinden gelenin en iyisini yaparak Bayrampaşa’da nerede bir yetim nerede bir muhtaç varsa gönüllü bağışçıların sadakaları ile bunları en aza indirmek için çalışıyor.

Bayrampaşa’da iki yardıma muhtaç ailenin evine, boya ve tadilatın yanı sıra Oturma Odası Takımı, Çocuk Odası Takımı, Avizeler alarak çocukların hayalindeki odayı onlara hediye eden İyi Kalpler Platformu Başkanı Adem Dişçi, “Bayrampaşa’da bulunan hayır severler ve iş adamları bizleri desteklediği sürece evlerinde oturacak yeri, yıkanacak sıcak suyu olmayan kimse kalmayacaktır.

“Çocuklara Özel Oda” için yorum yapan ilk kişi siz olun