Blog Details

Give a helping hand for poor people

• Home / Adoption / İYİ KALPLER’DEN SÜNNETE…
İYİ KALPLER’DEN SÜNNETE DEVAM

Bayrampaşa’da kurulan İyi Kalpler Platformu yardımlara devam ediyor. Aynı zamanda Paşavizyon Gazetesi Yazarı Adem Dişçi tarafından kurulan İyi Kalpler Platformu, Mediworld Tıp Merkezi ile yaptığı anlaşma ile birlikte ortak hareket ederek Uzman Cerrah Doktor Mehmet Can Bekar tarafından sünnet operasyonu gerçekleştiriliyor.
İyi Kalpler Platformu hakkında bilgi veren Adem Dişçi “İyi Kalpler tamamen iyi insanlardan oluşan bir platformdur. Şuanda sadece Bayrampaşa’da başlatılan kampanyanın ilerleyen zamanlarda tüm ülkeye yayılmasını ve daha çok ihtiyaç sahibi insana ulaşabilmesini temenni ediyoruz. İyi kalpli olmak isteyenler bize maddi ve manevi olarak katkıda bulunabilirler. Sünnet organizasyonumuzun bedeli sadece 200 TL’dir. Bizlere katılmak isteyenler belirlediğimiz çocuğumuzla birlikte hastaneye gelerek orada ailenin ve çocuğumuzun mutluluğuna ortak olabilir ödemenizi orada gerçekleştirebilirsiniz” dedi.
İyi Kalpler Platformu’na destek çıkanlara teşekkür eden Adem Dişçi “İnşallah daha çok İyi kalple birlikte olup Bayrampaşa’da ihtiyaç sahibi bırakmayana dek çalışırız. Bizler vaktimizi harcamaya ve elimizden geleni yapmaya hazırız yapacağız. Türk milleti ‘Komşusu açken uyuyamaz’ biz bu örf ve adetimizden yola çıkarak Ümmeti Muhammet olarak nerede bir ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşimiz varsa elimizden geldiğince yardım etmeye devam edeceğiz” diye söyledi.