Blog Details

Give a helping hand for poor people

• Home / Adoption / BAYRAMPAŞA’NIN İYİ KALPLERİ!
BAYRAMPAŞA’NIN İYİ KALPLERİ!

Bayrampaşa’nın iyilik neferleri Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi hayırda yarışıyor. Her ay yaptıkları organizasyonlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışan ekip, dernekleşme çalışmalarına başlarken, İyi Kalpler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurmak için ilk adımları attılar.

Ramazan ayı nedeniyle Bayrampaşa’daki ihtiyaç sahibi aileleri, tespit eden İyi Kalpler Derneği üyeleri, hayırseverlerin bağışladığı erzak kolilerini dağıtıyor.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurma aşamasında olduklarını belirten Adem Dişçi, “Derneğimizin önceliği çocuklar olacaktır. Çocuklara, yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı kuruluyoruz. Kardeşlerimize destek olmak isteyen değerli iş adamlarımız, esnafımız ve iyilik yapmak isteyen herkes Ramazan boyunca bir koli bağışlayabilirler. Hatta bizzat kendileri kolileriyle birlikte gelip teslim edebilirler. Gelin hep birlikte sıkıntı içinde yaşayan minik çocukların yüzünün nasıl güldüğünü beraber görelim ve kalbinizin nasıl temizlendiğine anında bizimle şahit olun. Koli geldikçe daha çok aileye ulaşacağız. Ve sizlerin desteğiyle rekor sayıda koli bırakıp Ramazan’da hayırda yarışanlardan olacağız. Hemen her gün bir çok kişi ve kuruluştan erzak kolisi yardımları geliyor. Bizler de bunları ihtiyaç sahibi ailelere bizzat bırakıyoruz. Bir aileye erzak dağıtırken evlerinde eşya olmadığını gördük. Hemen hayırseverlerle temasa geçerek bu ailemize koltuk takımı tedarik ettik. Çok yakında da bu ailemizin çocuklarına çocuk odası yapacağız. Bizim amacımız çok hayır severe ulaşıp daha fazla ihtiyaç sahibine yardım etmek. Bayrampaşa’nın iyi kalpleri arasına katılmak ve Ramazan erzak kolisi yardımı yapmak isteyenler, www.facebook.com/iyikalplerder ile 0538 388 59 71 ve 0536 967 41 64 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler” diye konuştu.

Kaynak : http://www.pasavizyon.com/